Jordhåndtering - Vi kører for alle

Bortskaffelse af jord

Om det er overskudsjord fra haveprojektet, dit nye hus der bygges eller virksomhedens byggeplads er underordnet. Hos Vognmand John Jørgensen ApS varetager vi alle opgaver i forbindelse med jordhåndtering. Det kan være et større arbejde og håndtere selv, hvis man ikke har de rigtige maskiner og den rette viden, men det er der råd for.

Hjælpen er altid at hente hos Vognmand John Jørgensen ApS.

jj jord

Undersøgelse af jorden - Jordprøver

Der er mange regler der skal følges i forbindelse med bortskaffelse af jord, uanset om det er fra egen grund eller en byggeplads. Alt afhænger af typen af jord, mængden og om det er forurenet.

Samtidig skal der tages højde for eventuelle lokale kommunale bestemmelser. Viser det sig at jorden er forurenet, er der ikke bare forskellige typer klasser af forurenet jord, det kræver også certifikater, til at transportere selve jorden. Hos Vognmand John Jørgensen ApS hjælper vi dig igennem hele processen. Vi har løsningen der passer til dig.

Vi tager os af alle opgaver

En stor opgave som hurtigt kan være uoverskuelig kan være svær og håndtere for selv den bedste.

Netop derfor har vi valgt hos Vognmand John Jørgensen ApS, og alliere os med en professionel samarbejdspartner til at varetage alt omkring jordprøverne.

Vi står gerne for kontakten og sørger for, at alt udføres korrekt og efter lovgivningen. Vi følger projektet fra start til slut, og sikrer os at du som kunde, altid kan føle dig tryg. Som kunde hos Vognmand John Jørgensen er du altid i fokus, og vi går ikke på kompromis.

jj jord2
jj jord

Håndtering af andet affald

Vi tilbyder også at håndtere dit haveaffald eller andet byggeaffald.

Vi udlejer gerne en container til formålet så du selv kan sortere, eller lad Vognmand John Jørgensen ApS stå for opgaven, så sorterer, læsser og bortskaffer vi i overensstemmelse med miljølovgivningen på området.

Skulle opgaven kræve en kran eller grab, klarer vi også det. Hos Vognmand John Jørgensen har vi i vores moderne vognpark, et stort udvalg af biler, der passer til ethvert behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Sammen finder vi den bedste løsning.

Jordkørsel & Jordhåndtering

Hos John Jørgensen ApS varetager vi alle opgaver i forbindelse med jordhåndtering.

Kontakt os i dag, vi er altid klar på nye opgaver

Vi har mere end 25 års erfaring, og for os er kunden det vigtigste. - Vi sidder også klar på telefon +45 56 28 64 35
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Kontor +45 56 28 64 35 Kørsel +45 40 19 64 35