Når sneen falder

Snerydning på hele Sjælland

Har du brug for hjælp til at få ryddet sneen af vejen eller skal der saltes efter en kold nat? Vi hjælper dig gerne og klarer opgaven med det samme. Uanset opgavens størrelse rykker Vognmand John Jørgensen ApS ud på hele Sjælland, og vi går altid til opgaven med godt humør og et smil på læben.

jj sne

Altid ryddelige veje

Vi kender det alle sammen, sneen er faldet og man har brug for hurtig hjælp. Uanset om du er en privat person, en virksomhed, en kommune eller en forretning, kommer vi gerne og gør arbejdet for dig.

Vi kører på hele Sjælland. Vi har over 20 års erfaring med snerydning og saltning af veje, og vi har en meget seriøs og professionel tilgang til arbejdet. Derfor kan du altid trygt vælge Vognmand John Jørgensen ApS til din snerydning og saltning af veje.

Skulle der være nedfaldet store grene eller træer, har vi også mulighed for at rykke ud med kran/grab, eller du kan som kunde hos Vognmand John Jørgensen ApS, altid leje en container.

24 timers service

Vores medarbejdere rykker hurtigt ud, året rundt og alle 24 timer i døgnet. Sneen bliver ryddet og vejene saltet, så man igen kan komme sikkert frem og tilbage.

Det er vigtigt for os, at man som kunde hos Vognmand John Jørgensen ApS, altid føler sig tryg, også selvom det sner og der er isglat på vejene. Vi har mange års erfaring, og det betyder meget for os, altid at yde den bedste service for netop dig.

Det er meget vigtigt for os at du som kunde, kan vågne op om morgenen til ryddelige og sikre veje. Både du og dine kunder eller familie, skal altid kunne komme trygt frem og tilbage.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Sammen finder vi den bedste løsning.

jj sne

Kontakt os i dag, vi er altid klar på nye opgaver

Vi har mere end 25 års erfaring, og for os er kunden det vigtigste. - Vi sidder også klar på telefon +45 56 28 64 35
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Kontor +45 56 28 64 35 Kørsel +45 40 19 64 35