Korn & Roer

Transport af afgrøder

Er du landmand og har brug for at få transporteret dine roer eller dit korn, så er Vognmand John Jørgensen ApS den helt rigtige løsning. Vi kører på hele sjælland og for både virksomheder og landbrug.

Uanset om det er mellem landbrug og producent eller mellem leverandør og landbrug, står vi altid klar. Vores lastbiler er udstyret til alle opgaver der omhandler kørsel af korn og roer, og er du chauffør hos Vognmand John Jørgensen ApS, er kendskab til de fleste landbrugsmaskiner ikke en sjældenhed.

john roer

Sikker Transport - Vi tænker på miljøet

Hos Vognmand John Jørgensen ApS er vi meget opmærksomme på den korrekte planlægning, når det gælder kørsel af dine afgrøder.

Vi arrangerer ned i mindste detalje, og undersøger på forhånd alt omkring ruten. På den måde undgår vi spild kørsel og det er godt for miljøet. Som kunde hos Vognmand John Jørgensen kan du være sikker på, at vi altid overholder de krav der måtte være, i forhold til rengøring af vognkasser ved transport af roer og foder.

Hos Vognmand John Jørgensen ApS er det vigtigt altid at give kunden den bedste service. Vi overholder alle vores aftaler.

Brug for en container?

Skulle du have brug for at vi opstiller en container, som efterfølgende skal transporteres direkte til foderstof, er dette ikke noget problem.

Hos Vognmand John Jørgensen har vi flere typer og størrelser af containere der udlejes, uanset om det er for en dag eller en længere periode, finder vi altid den løsning der passer bedst, til netop dit behov som kunde.

Vi har også mulighed for at levere forskellige materialer såsom grus, asfalt eller harpet muld. Skulle der opstå udfordringer i forbindelse med noget overskydende jord, varetager vi alt omkring jordhåndtering. Vi sørger for bortskaffelse og eventuelle jordprøver.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Sammen finder vi den bedste løsning.

jj korn

Kontakt os i dag, vi er altid klar på nye opgaver

Vi har mere end 25 års erfaring, og for os er kunden det vigtigste. - Vi sidder også klar på telefon +45 56 28 64 35
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Kontor +45 56 28 64 35 Kørsel +45 40 19 64 35