Historien om Vognmand John Jørgensen ApS

Starten på et eventyr

John var bare 5 år, da han sad i sin første lastbil. Og det blev bestemt ikke sidste gang. John vidste med det samme, at her skulle han bruge mange timer fremover, og helt uden tvivl begyndte han lige så stille at planlægge sin fremtid. Interessen for “de store biler”, har altid fulgt ham, og senere blev han da også udlært lastbilmekaniker. Det skulle vise sig at blive starten på et liv fyldt med nye eventyr.

jj om

En stor familie

I 1995 startede John op som selvstændig og fik etableret vognmandsfirmaet John Jørgensen ApS. Det var dengang med bare èn lastbil. Det stoppede ikke her - nej tværtimod…. Virksomheden blev ved med at udvikle sig, og i dag består John Jørgensen ApS af en moderne vognpark, med mere end 18 biler, tilhørende erfarne chauffører og medarbejdere ansat på kontoret.

Vi arbejder sammen som en stor familie, hvor ærlighed, punktlighed, kvalitet og høj moral, er nogle af de vigtigste værdier for os. Alle vores medarbejdere arbejder målrettet og hver især bidrager de til, altid at levere den bedste service til alle vores kunder.

Miljøet er vigtigt for os

Vi skal passe på vores klode, og det er noget vi prioriterer højt hos John Jørgensen ApS. Alle krav der er sat af myndighederne, bliver overholdt ned til mindste detalje, og vi retter os selvfølgelig efter lovgivningen. For os er det vigtigt, hele tiden og være i tæt dialog med vores kunder og myndighederne, så alt tilpasses de krav der foreligger.

Vi sørger hele tiden for, at vores medarbejdere er klædt korrekt på, så der ikke skulle opstå nogen tvivl. Samtidig kan alle vores medarbejdere deltage aktivt og tage del i arbejdet omkring miljø. Alle rutiner og instruktioner bliver løbende opdateret, og vi gør alt for at mindske forbruget af ressourcer.

jj om2

Kunden i fokus

Hos John Jørgensen ApS overholder vi alle vores aftaler, går aldrig på kompromis, og leverer altid den bedste service.  Vi er fleksible og står til rådighed 24 timer i døgnet, året rundt.

Uanset om du som kunde, har brug for at leje en container, bestille materialer til byggepladsen eller vi skal komme og hente dit haveaffald.

-Vi har altid et smil på læben, hvor kunden er i fokus.

Kontakt os i dag, vi er altid klar på nye opgaver

Vi har mere end 25 års erfaring, og for os er kunden det vigtigste. - Vi sidder også klar på telefon +45 56 28 64 35
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Kontor +45 56 28 64 35 Kørsel +45 40 19 64 35