Kran/Grab - Kræver opgaven et løft?

Den professionelle hjælp står klar

Der findes mange opgaver, hvor vores kranbiler eller lastbiler med grab, skal ud på arbejde. Har du brug for vi fjerner dit haveaffald og hjælper til med store træer, der skal graves op og køres væk? Eller er det byggepladsen, der har brug for professionel levering af materialer, samtidig med der skal fjernes byggeaffald på pladsen?

Vi klarer opgaven for både private og virksomheder, og vi kører på hele Sjælland. Hos Vognmand John Jørgensen ApS har vi mange biler i vores moderne vognpark. Vi har mere end 25 års erfaring og kan varetage alle slags opgaver med kran/grab, uanset om det måtte være store eller små opgaver.

jj kran2

På byggepladsen - Altid til tiden

På en byggeplads er det vigtigt med korrekt koordinering, både når vi taler om levering af materialer men også i forbindelse med mange andre opgaver som levering af affaldscontainere, flytning eller hejsning af jernplader eller andre store objekter. Det er vigtigt for byggeprocessen at alt udføres både hurtigt og effektivt. Vi er meget bevidste om at alle tidsrammer skal overholdes.

Hos Vognmand John Jørgensen ApS er vi meget fleksible og finder altid en løsning der passer til dit projekt. En affaldscontainer kan leveres på den aftalte adresse, og vi varetager både sortering og tømning, når den skal afhentes igen.

Sikkerhed

Opgaverne kan være mange og meget forskellige, uanset om det er på byggepladsen eller hjemme i din private have. Har du brug for vi flytter jernplader, rør, bygningsmaterialer, containere eller er legehuset blevet solgt og skal løftes ud af haven? Det kunne også være du havde købt et spabad til sommerhuset, der skal løftes ind over hækken?

Hos Vognmand John Jørgensen ApS står vi altid klar og alle opgaver udføres altid på forsvarlig vis. Vi har stor ekspertise hos Vognmand John Jørgensen ApS, og gør meget ud af at sikre at alle vores medarbejdere hele tiden uddannes, så de altid kan løse opgaven på den bedste, mest forsvarlige og professionelle måde.

jj kran
jj kran2

Råd og Vejledning - Også til de store løft

Kræver opgaven et større løft af f eks maskiner, bygningskonstruktioner eller andet, kommer vi gerne med en mobilkran. Andre store specialkøretøjer er også en mulighed.

Hos Vognmand John Jørgensen ApS er vi meget interesseret i at hjælpe dig som kunde. Vi tilbyder råd og vejledning i forbindelse med dit projekt, så du som kunde altid er sikret, at din opgave udføres både forsvarligt og på den mest professionelle måde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Sammen finder vi den bedste løsning.

Kontakt os i dag, vi er altid klar på nye opgaver

Vi har mere end 25 års erfaring, og for os er kunden det vigtigste. - Vi sidder også klar på telefon +45 56 28 64 35
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Kontor +45 56 28 64 35 Kørsel +45 40 19 64 35