Skal du ha' fjernet dit haveaffald?

Hvad gør jeg med mit haveaffald?

Det kan være både hårdt og et kæmpe arbejde, at komme af med sit haveaffald. Hos Vognmand John Jørgensen ApS henter vi både stort og småt, så du som kunde, ikke skal spekulere på hvordan du sorterer, læsser og skiller dig af med dit haveaffald. Slip for det det store arbejde, og lad i stedet os klare opgaven.

jj have

Fokus på miljø

Når vi bortskaffer dit haveaffald, er der hos os, altid fokus på miljøet og den rigtige måde og gøre det på. Vi overholder altid lovgivningen på området, og følger hele tiden op på vores medarbejdere.

-Vi gør en forskel, vi tænker på miljøet

I mange år, har Stevns Kommune været kunde hos os. De har altid været yderst tilfredse med vores arbejde og ikke mindst fantastiske service.

Leje af container

Hækken er klippet, frugttræerne er skåret til, græsset slået og alle dine bede er luget. Kroppen er træt oven på alle disse opgaver, og det kan være svært og have overskud til at få ryddet op og køre på genbrugsstationen. Der er måske meget affald og det kræver, at du skal køre af flere omgange.

Lej en container hos Vognmand John Jørgensen ApS,og slip for de store spekulationer. Det er forår og fuglene synger, så sæt dig i stedet med en kop kaffe og nyd din fine have.

Vi har forskellige størrelser på containere, både som åben eller lukket. Det kunne også være du var i gang med det store hus projekt, hvor der skal graves ud til gulvvarme. Du har valgt selv at grave ud og fjerne det gamle beton, køre alt ud med trillebør, men hvor skal du gøre af det? Lej en container hos os, så kan du bare tippe trillebøren i containeren, og Vognmand John Jørgensen sørger for resten.

jj have2
jj have

Kontakt os i dag med din opgave

Som kunde hos Vognmand John Jørgensen ApS er du aldrig i tvivl om, at bortskaffelsen af dit haveaffald, altid håndteres på den korrekte miljørigtige måde. Vi sørger altid for, at give den bedste service til alle vores kunder.

Er opgaven for stor, hjælper vi også gerne til med både kran/grab.

Har du brug for at vi henter dit overskydende jord? Vi står for alt omkring jordhåndtering, og sørger for der foreligger de korrekte analyser af din jord, inden bortskaffelse.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Sammen finder vi den bedste løsning.

Kontakt os i dag, vi er altid klar på nye opgaver

Vi har mere end 25 års erfaring, og for os er kunden det vigtigste. - Vi sidder også klar på telefon +45 56 28 64 35
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Kontor +45 56 28 64 35 Kørsel +45 40 19 64 35