https://johnjoergensen.dk.php53serv10.webhosting.dk/images/kontakt-os.jpg

banner

Jordhåndtering

Flytning af jord og bortskaffelse af jord.


jord-2Hos Vognmand John Jørgensen ApS tilbyder vi flytning af jord for både private og erhverv.

Uanset om det er et stort eller lille parti, så har vi kompetencerne og kapaciteten til at løse opgaven.

Vil du være sikker på at få flyttet jorden effektivt og korrekt, er det vigtigt at lægge arbejdet i hænderne på professionelle, og her er Vognmand John Jørgensen ApS et oplagt valg til flytning af jord.

Vores omfattende og moderne vognpark samt vores dygtige medarbejdere gør os i stand til hurtigt at udføre flytning af jord i stort set alle omgivelser.

Korrekt bortskaffelse af jord
Ved bortskaffelse af jord er det vigtigt at overholde samtlige regler på området. Med de skærpede krav, som er blevet indført de senere år i takt med det øgede fokus på miljøhensyn, er det en opgave for fagfolk.

Hos Vognmand John Jørgensen ApS har vi alle nødvendige certifikater og tilladelser, som er påkrævet for at håndtere og bortskaffe jord, og derfor kan du være sikker på, at det bliver gjort korrekt, når vi står for bortskaffelsen af jord. Vi står for jordhåndtering, analyser og jordanmeldelser.


Kontakt os for flytning af jord

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på flytning af jord, uanset om det er i privat- eller erhvervsregi.

Vognmand John Jørgensen kan kontaktes på tlf. 40 19 64 35

Vognmand John Jørgensen ApS   bullet-white   Lundevej 10   bullet-white   4652 Hårlev   bullet-white   Tlf: 56 28 64 35   bullet-white   Fax: 56 28 81 35   bullet-white   Bil: 40 19 64 35   bullet-white   CVR: 27 26 75 13

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.     bullet-white Designed and hosted by Simple Solution